Tisk
Chléb tmavý bez E 800 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Český kvasový chléb |
Číslo cechovní normy | 2016-03-18-0107 |
Číslo výrobku | 2016-03-18-0107/0438 |
Zařazení dle legislativy | Obiloviny a výrobky z nich - pekařské výrobky - chléb |
Charakteristika výrobku | původ surovin: Pšeničná mouka ČR; |
Předkladatel | |
Společnost | PECUD v.o.d. Žandov Zemská 535 417 12, Proboštov Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594008480114 |
Typ balení | nebalený |
Velikost balení | 800 g |
Obrázky | |
![]() ![]() | |
Složení | |
Pšeničná mouka | 37.4 % |
pitná voda | 36.2 % |
žitná mouka | 25.1 % |
sůl | 1.2 % |
kmín | |
Alergeny | |
1 | Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
1040 kJ / 100g | |
248.39 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 1.1 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.2 g/100g | Sacharidy | 48 g/100g | z toho cukry | 1.7 g/100g | Bílkoviny | 8.6 g/100g | Sůl | 1.4 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Chléb ve tvaru bochníku nebo veky, pravidelně formovaný, klenutý, vrchní kůrka hnědá, lesklá nebo moučená, spodní kůrka slabě moučená, střída světlá šedohnědá. |
Vůně a chuť | Typická chlebová, příjemná nakyslá po kvasu, slabě po kmínu. |
Konzistence | Dobře propečená, rovnoměrně pórovitá, pružná. |
Nadstandardní parametry |
|
Technologický postup |
|
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 18.12.2018 10:30:38 |
Vytvořil | Martin Abraham |
Změněno | 18.12.2018 10:30:38 |
Změnil | Jakub Machala |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |