Tisk
Chléb dýňový 370 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Speciální chléb |
Číslo cechovní normy | 2018-10-11-0402 |
Číslo výrobku | 2018-10-11-0402/2419 |
Zařazení dle legislativy | Obiloviny a výrobky z nich - pekařské výrobky - chléb |
Charakteristika výrobku | Chléb formový ve tvaru hranolu. Vrchní kůrka a boky výrobky jsou obaleny dýňovým semínkem. |
Předkladatel | |
Společnost | Globus ČR, v.o.s. Kostelecká 822/75 196 00, Praha 9 - Čakovice Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 2130953002092 |
Typ balení | balený do PP sáčku |
Velikost balení | 370 g |
Způsob distribuce výrobku | vlastní prodejny |
Složení | |
žitná mouka | 60 % |
Pšeničná mouka | 40 % |
pitná voda | |
žitný kvas (žitná mouka, pitná voda, startovací kultura) | |
dýňové semínko | 12.5 % |
jedlá sůl jodovaná | |
droždí | |
pekařská směs (žitná mouka, pšeničný lepek, bramborové vločky, látka zlepšující mouku - kyselina askorbová) | |
sladový extrakt: ječná sladová mouka nediastatická | |
posyp: dýňové semínko | |
Přídatné látky | |
E 300 - Kyselina askorbová | |
Alergeny | |
1 | Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
1149 kJ / 100g | |
274.42 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 4.2 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.5 g/100g | Sacharidy | 51 g/100g | z toho cukry | 1.9 g/100g | Bílkoviny | 8.9 g/100g | Sůl | 1.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | – Pravidelně formovaný ve tvaru hranolu; |
Vůně a chuť | Typická chlebová, příjemná nakyslá po kvasu, po dýňových semínkách. |
Konzistence | – Kůrka dobře propečená; |
Nadstandardní parametry | Podíl dýňového semínka 12,50%, neobsahuje žádné přídatné látky s výjimkou kyseliny askorbové. |
Technologický postup | – Výroba žitného kvasu; |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 09.02.2021 10:33:44 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 09.02.2021 10:33:44 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |