Tisk
Chléb Horal nebalený 500 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Žitnopšeničný kvasový chléb |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0319 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0319/2428 |
Zařazení dle legislativy | Obiloviny a výrobky z nich - pekařské výrobky - chléb |
Charakteristika výrobku | Chléb ve tvaru bochníku s typickými prasklinami, vrchní kůrka moučená, spodní kůrka čistá. |
Předkladatel | |
Společnost | Globus ČR, v.o.s. Kostelecká 822/75 196 00, Praha 9 - Čakovice Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 2001800038239 |
Typ balení | nebalený |
Velikost balení | 500 g |
Způsob distribuce výrobku | vlastní prodejny |
Složení | |
žitná mouka | 60 % |
Pšeničná mouka | 40 % |
pitná voda | |
žitný kvas (žitná mouka, pitná voda, startovací kultura) | |
jedlá sůl jodovaná | |
droždí | |
pekařská směs (žitná mouka, pšeničný lepek, bramborové vločky, látka zlepšující mouku - kyselina askorbová) | |
Přídatné látky | |
E 300 - Kyselina askorbová | |
Alergeny | |
1 | Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
1088 kJ / 100g | |
259.85 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 1.4 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.2 g/100g | Sacharidy | 54.0 g/100g | z toho cukry | 1.0 g/100g | Bílkoviny | 7.0 g/100g | Sůl | 1.4 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | – Pravidelně formovaný klenutý chléb ve tvaru bochníku; |
Vůně a chuť | Typická chlebová, příjemná nakyslá po kvasu. |
Konzistence | – Kůrka dobře propečená; |
Nadstandardní parametry | Žitná mouka v množství 60%, neobsahuje žádné přídatné látky s výjimkou kyseliny askorbové. |
Technologický postup | – Výroba žitného kvasu |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 09.02.2021 11:14:30 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 09.02.2021 11:14:30 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |