Tisk

Sandwich světlý krájený

NázevHodnota
Cechovní normaToastový a sandwichový pšeničný světlý chléb
Číslo cechovní normy2018-04-26-0384
Číslo výrobku2018-04-26-0384/1215
Zařazení dle legislativyObiloviny a výrobky z nich - pekařské výrobky
Charakteristika výrobku

Chléb pšeničný, tvar hranolu krájený na pravidelné plátky.Původ hlavních surovin: Mouka – původ ČR;
použitý pekařský přípravek: pšeničná mouka, sušený pšeničný kvas, neaktivní droždí, pšeničná vláknina, enzymy, látka zlepšující mouku kyselina askorbová).

Předkladatel
Společnost BEAS, a.s.
544 42, Choustníkovo Hradiště 89
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594010360374
Typ baleníPP fólie
Velikost balení400 g
Složení
Pšeničná mouka
pitná voda
řepkový olej
droždí
sůl s jódem (chlorid sodný, jodičnan draselný)
cukr
pekařský přípravek
Přídatné látky
E 300 - Kyselina askorbová
Alergeny
1Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
1249 kJ / 100g
298.3 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky4.7 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny1.0 g/100g
Sacharidy55.0 g/100g
z toho cukry2.6 g/100g
Bílkoviny8.3 g/100g
Sůl1.3 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina5.3 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Tvar a vzhled – pravidelný dle formy (hranol), krájený na stejnoměrné plátky.
Kůrka, povrch – zlatohnědá barva, čistý povrch.
Střída – dobře propečená, rovnoměrně jemně pórovitá, barva světlá.

Vůně a chuť

Vůně a chuť – příjemná, typická pro pšeničné pečivo.

Konzistence

Střídka dobře propečená, rovnoměrně pórovitá, stejnoměrné jemné póry rovnoměrně rozložené po celé ploše.

Nadstandardní parametry

Výrobek neobsahuje jiné přídatné látky než uvedené v přípustných složkách; charakteristické senzorické vlastnosti pro toast nebo sandwich.

Technologický postup

Příprava a dávkování surovin, mísení a hnětení, zrání těsta, dělení a vkládání do forem, kynutí, pečení v peci, chladnutí, krájení a balení.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah soli do 1,3 g/100g

Uživatel
Vytvořeno28.08.2020 18:53:01
VytvořilDana Gabrovská
Změněno28.08.2020 18:53:01
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Prvorepublikový bok
Špekáčky se sýrem vázané cca 1,2 kg
Špekáčky pikant – vázané cca 1,2 kg
Špekáčky extra – vázané cca 1,2 kg
Váhalova paštika 300 g
Váhalova paštika 1 kg
Lipánek tvarohový  vanilka 130 g
Lipánek tvarohový  kakao 130 g
Lipánek tvarohový 130 g