Český karamel 0,1 l
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Tekutý zkaramelizovaný cukr |
Číslo cechovní normy | 2018-10-02-0396 |
Číslo výrobku | 2018-10-02-0396/1225 |
Zařazení dle legislativy | Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - tekuté výrobky z cukru |
Charakteristika výrobku | Ručně zkaramelizovaný cukr ve formě tekutého karamelu k doslazení čaje, kávy a různých alko i nealko nápojů, k dochucení jogurtů, kaší, zeleninových salátů, do polévek, omáček na zmrzlinu a pro křupavější kůrčičku při dopékání ryb a masa. |
Předkladatel | |
Společnost | Karamelový sen s.r.o. U Poráků 512 38101, Český Krumlov c |
Definice balení | |
EAN kód | 8594184620076 |
Typ balení | skleněná lahev |
Velikost balení | 0.1 l |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
zkaramelizovaný řepný cukr | 74 % |
voda | 26 % |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1243 kJ / 100g | |
296.87 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g/100g | Sacharidy | 74 g/100g | z toho cukry | 74 g/100g | Bílkoviny | 10 g/100g | Sůl | 0 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled a barva: |
Vůně a chuť | Vůně a chuť: |
Konzistence | Konzistence: |
Nadstandardní parametry | Jedná se o nadstandartní kvalitní tekutý karamel díky tradičnímu postupu ruční výroby. Ovšem obohacený o současné technologie, protože celý proces je kontrolován infra – teploměrem. |
Technologický postup | 1. Cukr je za sucha karamelizován řízeným tepelným procesem |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Ručně zkaramelizovaný cukr ve formě tekutého karamelu bez chemických či konzervačních přísad a barviv. Obsah sušiny: nad 74 % |
Uživatel | |
Vytvořeno | 19.11.2018 07:40:56 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 19.11.2018 07:40:56 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |