Tisk
Rohlík sůl, kmín 43 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Pšeničné běžné pečivo |
Číslo cechovní normy | 2017-12-01-0359 |
Číslo výrobku | 2017-12-01-0359/2314 |
Zařazení dle legislativy | Alkoholické i nealkoholické nápoje včetně balené vody |
Charakteristika výrobku | pšeničné běžné pečivo |
Předkladatel | |
Společnost | JIZERSKÉ PEKÁRNY spol. s r.o. Generála Svobody 374/9a 460 01, Liberec XIII Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | nebalený |
Velikost balení | 43 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
Pšeničná mouka | |
voda | |
rostlinný olej řepkový (5,8 % na mouku) | |
droždí | |
jedlá sůl | 1.6 % |
zlepšující přípravek (pšeničná mouka, látka zlepšující mouku kyselina askorbová (E 300), enzymy | |
kmín | 0.1 % |
mák | 0.1 % |
cukr | |
Přídatné látky | |
E 300 - Kyselina L-askorbová | |
Alergeny | |
1 | Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
1195 kJ / 100g | |
285.41 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 5.1 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.5 g/100g | Sacharidy | 50 g/100g | z toho cukry | 1.9 g/100g | Bílkoviny | 9.0 g/100g | Sůl | 1.6 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: typicky svinutý podélný rovný tvar, pravidelně formovaný, klenutý, vrchní kůrka zlatohnědá, křupavá, sypaná mákem, kmínem nebo bez posypu, spodní kůrka čistá, barva střídy světlá. |
Vůně a chuť | Vůně a chuť: typická pečivová, bez cizích pachů a příchutí. |
Konzistence | Střída jemně pórovitá, dobře propečená, pružná, měkká. |
Nadstandardní parametry | Neobsahuje žádné přídatné látky kromě kyseliny askorbové, enzymů a látek obsažených v jedlé soli. |
Technologický postup | výroba těsta přímým způsobem vedení – zrání těsta – dělení – tvarování – kynutí – vlažení – posyp – pečení – chladnutí – uložení do přepravky |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | obsah soli do 1,2 %. Dle platné legislativy. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 14.09.2020 14:23:08 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 14.09.2020 14:23:08 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |