Tisk

Rohlík sůl, kmín 43 g

NázevHodnota
Cechovní normaPšeničné běžné pečivo
Číslo cechovní normy2017-12-01-0359
Číslo výrobku2017-12-01-0359/2314
Zařazení dle legislativyAlkoholické i nealkoholické nápoje včetně balené vody
Charakteristika výrobku

pšeničné běžné pečivo

Předkladatel
Společnost JIZERSKÉ PEKÁRNY spol. s r.o.
Generála Svobody 374/9a
460 01, Liberec XIII
Česká republika
Definice balení
Typ balenínebalený
Velikost balení43 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
Pšeničná mouka
voda
rostlinný olej řepkový (5,8 % na mouku)
droždí
jedlá sůl1.6 %
zlepšující přípravek (pšeničná mouka, látka zlepšující mouku kyselina askorbová (E 300), enzymy
kmín0.1 %
mák0.1 %
cukr
Přídatné látky
E 300 - Kyselina L-askorbová
Alergeny
1Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
1195 kJ / 100g
285.41 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky5.1 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.5 g/100g
Sacharidy50 g/100g
z toho cukry1.9 g/100g
Bílkoviny9.0 g/100g
Sůl1.6 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: typicky svinutý podélný rovný tvar, pravidelně formovaný, klenutý, vrchní kůrka zlatohnědá, křupavá, sypaná mákem, kmínem nebo bez posypu, spodní kůrka čistá, barva střídy světlá.

Vůně a chuť

Vůně a chuť: typická pečivová, bez cizích pachů a příchutí.

Konzistence

Střída jemně pórovitá, dobře propečená, pružná, měkká.

Nadstandardní parametry

Neobsahuje žádné přídatné látky kromě kyseliny askorbové, enzymů a látek obsažených v jedlé soli.

Technologický postup

výroba těsta přímým způsobem vedení – zrání těsta – dělení – tvarování – kynutí – vlažení – posyp – pečení – chladnutí – uložení do přepravky

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

obsah soli do 1,2 %. Dle platné legislativy.

Uživatel
Vytvořeno14.09.2020 14:23:08
VytvořilDana Gabrovská
Změněno14.09.2020 14:23:08
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Prvorepublikový bok
Špekáčky se sýrem vázané cca 1,2 kg
Špekáčky pikant – vázané cca 1,2 kg
Špekáčky extra – vázané cca 1,2 kg
Váhalova paštika 300 g
Váhalova paštika 1 kg
Lipánek tvarohový  vanilka 130 g
Lipánek tvarohový  kakao 130 g
Lipánek tvarohový 130 g