Tisk
Čerstvé plnotučné mléko
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Čerstvé mléko pasterované |
Číslo cechovní normy | 2015-12-22-0106 |
Číslo výrobku | 2015-12-22-0106/1168 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - mléko - mléko tekuté |
Charakteristika výrobku | Čerstvé mléko plnotučné vysoce pasterované; původ hlavní suroviny – ČR |
Předkladatel | |
Společnost | OLMA, a.s. Pavelkova 597 77900, Olomouc Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 4300175757577 |
Typ balení | PET lahev |
Velikost balení | 1.0 l |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
kravské mléko | 100 % |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
262 kJ / 100g | |
62.57 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 3.5 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 2.1 g/100g | Sacharidy | 4.6 g/100g | z toho cukry | 4.6 g/100g | Bílkoviny | 3.2 g/100g | Sůl | 0.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled a barva: mléčná bílá |
Vůně a chuť | čistě mléčná, bez cizích příchutí a pachů |
Konzistence | stejnorodá bez usazenin |
Nadstandardní parametry | surovina odpovídá ČCN 2016-03-18-0127 Syrové kravské mléko |
Technologický postup | standardizace tučnosti mléka, vysoká pasterace 125 °C/ 1 s, plnění do obalů, zchlazení |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | FYZIKÁLNĚ CHEMICKÉ PARAMETRY: |
Uživatel | |
Vytvořeno | 19.10.2018 07:43:47 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 19.10.2018 07:43:47 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |