Tisk
Acidofilní mléko, BONI
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Acidofilní mléko |
Číslo cechovní normy | 2017-02-28-0180 |
Číslo výrobku | 2017-02-28-0180/2019 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - kysané mléčné výrobky s mezofilními a termofilními bakteriem - kysaný mléčný výrobek s bifidokulturou |
Charakteristika výrobku | Původ suroviny – Česká republika; Kysaný mléčný výrobek. Acidofilní mléko. Probiotická kultura (Lactobacillus acidophilus 106/g, Bifidobacterium 106/g, Streptococcus thermophilus 106/g). Upřesnění energetické hodnoty v kcal: hodnota je 60 kcal/100 g. |
Předkladatel | |
Společnost | Mlékárna Valašské Meziříčí, spol. s r.o. Zámecká 2/57 75701, Valašské Meziříčí Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594003028373 |
Typ balení | PET lahev se šroubovým uzávěrem a PAP etiketou |
Velikost balení | 350 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
mléko | |
mléčná bílkovina | |
probiotická kultura | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
254 kJ / 100g | |
60.66 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 3.6 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 2.4 g/100g | Sacharidy | 3.9 g/100g | z toho cukry | 3.9 g/100g | Bílkoviny | 3.2 g/100g | Sůl | 0.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | barva: mléčně bílá |
Vůně a chuť | Vůně a chuť: příjemně kyselá, čistá po použitých kulturách. |
Konzistence | Konzistence: polotekutá, homogenní, uvolněná syrovátka není na závadu. |
Nadstandardní parametry | Mléčná surovina odpovídá cechovní normě Syrové kravské mléko. |
Technologický postup | Standardizace mléčné směsi. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Tučnost 3,6 % minimálně. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 14.09.2020 15:45:37 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 14.09.2020 15:45:37 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |