Tisk
Čerstvá vejce konzumní
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Česká vejce - konzumní skořápková vejce třídy A |
Číslo cechovní normy | 2015-12-02-0026 |
Číslo výrobku | 2015-12-02-0026/0417 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - vejce |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | Podnik pro výrobu vajec v Kosičkách, s.r.o. Kosičky 127 503 65, Kosičky Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594025970049 |
Typ balení | Krabička na vejce z nasávané kartonáže L6 |
Velikost balení | 6 ks |
Složení | |
vejce | |
Alergeny | |
3 | Vejce - Vejce a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
622 kJ / 100g | |
148.56 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 10.2 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 3.1 g/100g | Sacharidy | 0.9 g/100g | z toho cukry | 0.9 g/100g | Bílkoviny | 12.5 g/100g | Sůl | 0.33 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | vzhled: čisté s nepoškozenou skořápkou, barva skořápky bílá až tmavě hnědá, nemyté, označené, např. (1 CZ 1617), rozdělené do hmotnostních skupin (L-63-73g) |
Vůně a chuť | chuť: typická pro vejce |
Konzistence | pevný žloutek, čirý průhledný rosolovitý bílek |
Nadstandardní parametry | Produkce vajec kura domácího z farem v České republice, krmeno krmivem vyrobeném v České republice, vejce tříděna a balena v České republice |
Technologický postup |
|
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 09.09.2017 14:26:45 |
Vytvořil | Petr Hošek |
Změněno | 09.09.2017 14:26:45 |
Změnil | Jakub Machala |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |