Tisk

Bylinkové nudle široké

NázevHodnota
Cechovní normaTěstoviny vaječné
Číslo cechovní normy2017-03-14-0203
Číslo výrobku2017-03-14-0203/0821
Zařazení dle legislativyObiloviny a výrobky z nich - těstoviny - vaječné
Charakteristika výrobku

Originální ochucené vaječné sušené těstoviny se složením z čistě přírodních surovin bez jakékoli chemické přísady. Světle zelená barva, výrazná chuť i vůně vznikly pouze přidáním směsi sušených bylin a zeleniny. Jejich příprava je velmi snadná, rychlá a těstoviny mají široké využití ve studené i teplé kuchyni.

Předkladatel
Společnost Ramdam, s.r.o.
Rázusova 84
602 00, Brno
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595599901590
Typ baleníAl-folie a polyamid/PE-folie
Velikost balení300 g
Obrázky
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Složení
pšenice kg
voda l
sušená vaječná směs2 %
petrželová nať
cibule
kurkuma
oregano
česnek
majoránka
celerová nať
bazalka
libeček
Alergeny
1Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
3Vejce - Vejce a výrobky z nich
9Celer - Celer a výrobky z něj
Energetická hodnota výrobku
1462 kJ / 100g
349.18 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky2 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.4 g/100g
Sacharidy70 g/100g
z toho cukry3 g/100g
Bílkoviny12 g/100g
Sůl0.3 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina3
Senzorické požadavky
Vzhled

Světle zelená barva, povrch hladký, kompaktní, bez trhlin. U těstovin, kde většina povrchu je tvořena řezem může být povrch mírně drsný a moučný.

Vůně a chuť

Vůně po bylinkách, chuť příjemná bylinková odpovídající použitým surovinám.

Konzistence

těstoviny po uvaření jsou nelepivé, příjemné na skus

Nadstandardní parametry

ruční práce

Technologický postup

Potravina vyrobená tvarováním nekynutého a chemicky nekypřeného těsta, připraveného z pšeničné mouky, vody, sušené vaječné směsi s přísadou sušené zeleniny, koření nebo bylinek, hub nebo kakaa

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno07.03.2018 18:24:04
VytvořilMarcela Švecová
Změněno07.03.2018 18:24:04
Ocenění a značky kvality
Chuť jižní Moravy18.03.2016
Procesní stav
Procesní stavSchválený