Tisk

Lahůdková paštika

NázevHodnota
Cechovní normaSpeciální paštiky
Číslo cechovní normy2018-02-22-0367
Číslo výrobku2018-02-22-0367/0985
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost ALIMPEX-MASO s.r.o.
U Parku 207
251 70, Dobřejovice
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595121895687
Typ baleníPlastová vanička
Velikost balení150 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřová játra35 %
vepřové sádlo
vývar (pitná voda, vepřové sádlo)
pitná voda %
vepřové kůže %
škrob
jedlá sůl
cukr
sušená rajčata0.5 %
sušená cibule
koření
aroma
Přídatné látky
E 100 - Kurkumin
E250 dusitan sodný
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
1163 kJ / 100g
277.76 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky25 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny9.4 g/100g
Sacharidy4.0 g/100g
z toho cukry1.5 g/100g
Bílkoviny10.0 g/100g
Sůl1.88 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: paštika světle hnědé barvy s kousky koření.

 

Vůně a chuť

Chuť a vůně: typická chuť a vůně po vepřových játrech a koření

Konzistence

jemná, roztíratelná paštika.

Nadstandardní parametry
  • vysoký obsah jater
  • bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti
Technologický postup

Technologický obal: Nestanovuje se

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem, misek nebo technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno12.06.2018 07:28:35
VytvořilDana Gabrovská
Změněno12.06.2018 07:28:35
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený