Tisk
Brisket
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Maso plně tepelně opracované |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0338 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0338/1583 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Tepelně opracovaný masný výrobek – uzené maso. |
Předkladatel | |
Společnost | CHOVSERVIS a.s. Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594164906787 |
Typ balení | vakuově balené |
Velikost balení | 500 g |
Způsob distribuce výrobku | velkoobchod, maloobchod |
Složení | |
hovězí maso | 97 % |
dusitanová solicí směs (jedlá sůl, jodičnan draselný, dusitan sodný) | |
směs koření (s hořčicí) | |
glukóza | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
E 301 - Askorbát sodný | |
Alergeny | |
10 | Hořčice - Hořčice a výrobky z ní |
Energetická hodnota výrobku | |
643 kJ / 100g | |
153.57 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 29.1 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 3.3 g/100g | Sacharidy | 0 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | 18.0 g/100g | Sůl | 2.3 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Celosvalový masný výrobek, barva na řezu masově růžová. Povrch tmavě hnědý, mírně vrásčitý. |
Vůně a chuť | Chuť mírně slaná či po ochucujících složkách. Výrobek je na skusu křehký. Vůně příjemná, aromatická, může být výrazně kořeněná nebo po zauzení. |
Konzistence | pevná, soudržná |
Nadstandardní parametry | Vysoký obsah masa, bez zvýrazňovačů chuti. |
Technologický postup | Technologický postup: Příprava surovin, tepelné opracování (uzení), chlazení, balení, Technologický obal: Nestanovuje se |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 16.04.2019 09:57:48 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 16.04.2019 09:57:48 |
Ocenění a značky kvality | |
Regionální potravina | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |