Tisk

Brisket

NázevHodnota
Cechovní normaTepelně opracované maso
Číslo cechovní normy2017-08-22-0338
Číslo výrobku2017-08-22-0338/1583
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Tepelně opracovaný masný výrobek – uzené maso.

Předkladatel
Společnost CHOVSERVIS a.s.
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594164906787
Typ balenívakuově balené
Velikost balení500 g
Způsob distribuce výrobkuvelkoobchod, maloobchod
Složení
hovězí maso97 %
dusitanová solicí směs (jedlá sůl, jodičnan draselný, dusitan sodný)
směs koření (s hořčicí)
glukóza
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 301 - Askorbát sodný
Alergeny
10Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
Energetická hodnota výrobku
643 kJ / 100g
153.57 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky29.1 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny3.3 g/100g
Sacharidy0 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny18.0 g/100g
Sůl2.3 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Celosvalový masný výrobek, barva na řezu masově růžová. Povrch tmavě hnědý, mírně vrásčitý.

Vůně a chuť

Chuť mírně slaná či po ochucujících složkách. Výrobek je na skusu křehký. Vůně příjemná, aromatická, může být výrazně kořeněná nebo po zauzení.

Konzistence

pevná, soudržná

Nadstandardní parametry

Vysoký obsah masa, bez zvýrazňovačů chuti.

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, tepelné opracování, chlazení, balení,

Technologický obal: Nestanovuje se

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno16.04.2019 09:57:48
VytvořilDana Gabrovská
Změněno16.04.2019 09:57:48
Ocenění a značky kvality
Regionální potravina
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Vídeňské párky 215 g
Vídeňské párky (cca 0,5 kg)
Párek lahůdkový
Hustopečský špekáčkový
Šunka od kosti  - výběrová
Sametová šunka 1989 - výběrová
Lahodná šunka – výběrová
Bambini šunka – nejvyšší jakosti
Nejlepší šunka – nejvyšší jakosti cca 2 kg