Tisk
Hovězí přední bez kosti
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Hovězí maso pro výsek |
Číslo cechovní normy | 2019-02-21-0419 |
Číslo výrobku | 2019-02-21-0419/1586 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso |
Charakteristika výrobku | Hovězí výsekové maso – přední maso bez kosti |
Předkladatel | |
Společnost | CHOVSERVIS a.s. Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | volně ložené v přepravkách E2 |
Velikost balení | 500 g |
Způsob distribuce výrobku | velkoobchod, maloobchod |
Složení | |
hovězí maso přední bez kosti | 100 % |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | g/100g | Sacharidy | 0 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | g/100g | Sůl | g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Barva typická pro hovězí maso (tmavě červená) bez viditelných skvrn a krevních podlitin. |
Vůně a chuť | Chuť a vůně: typická pro hovězí maso, vůně bez cizího zápachu po čerstvém mase. |
Konzistence | Výsekové maso nesmí vykazovat žádné stopy po předchozím mražení. Měkká textura čerstvého hovězího masa. |
Nadstandardní parametry | Jatečná zvířata byla narozena a vykrmena v ČR. Maso pouze ze zvířat kategorie „mladý býk“ zařazených do ČCN předepsaných tříd systému SEUROP. Bez výskytu vad hovězího masa DFD. |
Technologický postup | Porážka jatečných zvířat ve schváleném provozu dle pravidel welfare a správné výrobní a hygienické praxe, chlazení a odvěšení. Po vyzrání masa bourání masa ve schválené bourárně. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 16.04.2019 11:10:38 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 16.04.2019 11:10:38 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |