Tisk

Grilovací tyčinky barbecue 340g

NázevHodnota
Cechovní normaGrilovací tyčinky
Číslo cechovní normy2018-03-29-0370
Číslo výrobku2018-03-29-0370/1481
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

sušená zelenina 1,3% (paprikové floky, petrželová nať)

Předkladatel
Společnost Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
140 00, Praha 4
Česká republika
Definice balení
EAN kód8592890000915
Typ balenívakuové balení
Velikost balení340 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové maso70 %
hovězí maso15 %
pitná voda
bramborový škrob
dusitanová solicí směs (jedlá sůl, jodičnan draselný, dusitan sodný)
sušená zelenina1.3 %
rostlinná vláknina
směs koření
extrakty koření
Přídatné látky
E 451: Trifosforečnany (Sekvestrant, regulátor kyselosti, zahušťovadlo)
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
1172 kJ / 100g
279.91 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky23.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny9.0 g/100g
Sacharidy4.0 g/100g
z toho cukry0.5 g/100g
Bílkoviny14.0 g/100g
Sůl2.0 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování – barva dle použitých surovin. Nákroj je hladký, přípustná jsou drobná zrnka kolagenních částic i jemná pórovitost. Pokud je použita hrubě mělněná vložka, mozaika zrn je nepravidelná, bez zhluku tukových nebo libových částic. Mohou být patrné částice použitého koření. Povrchový vzhled – barva odpovídá použitým surovinám, technologii výroby a případně použitému posypu. Jednotlivé kusy tyčinek jsou bez deformace.

Vůně a chuť

j

Konzistence

Pevná, pružná

Nadstandardní parametry

a) vysoký obsah masa;
b) bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku .

Technologický postup

Příprava surovin, narážení, tepelné opracování, chlazení, balení; bez technologického obalu

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno20.06.2019 16:06:53
VytvořilDana Gabrovská
Změněno20.06.2019 16:06:53
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený