Bramborový škrob
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Bramborový škrob |
Číslo cechovní normy | 2020-11-18-0494 |
Číslo výrobku | 2020-11-18-0494/2361 |
Zařazení dle legislativy | Škrob, luštěniny, olejnatá semena a výrobky z nich - škrob |
Charakteristika výrobku | bramborový škrob; upřesnění výživových údajů: Energetická hodnota 1355kJ- 319kcal |
Předkladatel | |
Společnost | LYCKEBY AMYLEX ,a.s. Strakonická 946 34101, Horažďovice c |
Definice balení | |
Typ balení | pytle, velkoobjemové vaky |
Velikost balení | 25 kg |
Způsob distribuce výrobku | velkoobchod |
Složení | |
bramborový škrob | 100 % |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1355 kJ / 100g | |
323.62 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 0.5 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.1 g/100g | Sacharidy | 79.0 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 0.5 g/100g | Sůl | 0.01 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | jemný prášek bez mechanických nečistot; |
Vůně a chuť | škrobová |
Konzistence | viskozita (5% roztok, metoda 1.008), pík min. 1500 BU po 30 min při 92,5oC min. 350 BU |
Nadstandardní parametry | Mikrobiální požadavky: |
Technologický postup | 1. praní brambor; |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Fyzikální a chemické požadavky: Mikrobiální požadavky: |
Uživatel | |
Vytvořeno | 23.02.2021 08:28:50 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 23.02.2021 08:28:50 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |