Tisk

Bramborový salát (K Classic) 150 g (SK)

NázevHodnota
Cechovní normaBramborový salát
Číslo cechovní normy2015-10-09-0009
Číslo výrobku2015-10-09-0009/1217
Zařazení dle legislativyLahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně rostlinného původu (zelenina, ovoce, luštěniny, obilniny, apod.)
Charakteristika výrobku

sterilovaná zelenina 20 % (okurky 40,5 %, mrkev 21,5 %, celer 14,5 %, hrášek 13,5 %, cibule 10 %, voda, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, antioxidant: disiřičitan draselný

Předkladatel
Společnost GASTRO-MENU EXPRESS a.s.
Konská 199
739 61, Třinec
Česká republika
Definice balení
EAN kód4049729000409
Typ balenívanička s víčkem
Velikost balení150 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
brambory58 %
majonéza podle ČCN18 %
sterilovaná zelenina20 %
cukr8 %
jedlá sůl
hořčice (pitná voda, hořčičné semeno, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl)
ocet kvasný lihový
Přídatné látky
E 211 - Benzoát sodný
E 202 - Sorbát draselný
Alergeny
10Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
Energetická hodnota výrobku
738 kJ / 100g
176.26 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky13.4 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.9 g/100g
Sacharidy13.3 g/100g
z toho cukry7.3 g/100g
Bílkoviny1.1 g/100g
Sůl1.5 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

vzhled: brambory, mrkev, celer a okurky ve tvaru kostek nebo nudliček s nejdelší hranou nepřesahující 20 mm (přípustný obsah částic poškozených mícháním do 20 %), salát dobře rozmíchaný, jednotlivé části dobře spojené majonézo;
barva: jednotlivé částice pod vrstvou majonézy mají přirozenou barvu charakteristickou pro použité suroviny

Vůně a chuť

vůně a chuť: příjemná slano-kyselá, vyrovnaná, charakteristická po použitých surovinách

Konzistence

konzistence: všechny částice salátu přiměřeně měkké, spojené majonézou.

Nadstandardní parametry

Kvalita použitých surovin, kvalita zpracování (nepřítomnost větších nerozkrájených částic, konzistence), bez barviv, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru.

Technologický postup

daný konkrétním výrobcem

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah soli do 1,5 g/100 g.

Uživatel
Vytvořeno16.11.2018 10:42:50
VytvořilDana Gabrovská
Změněno16.11.2018 10:42:50
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený