Vlašská chlebíčková pomazánka
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Vlašský salát |
Číslo cechovní normy | 2015-10-26-0052 |
Číslo výrobku | 2015-10-26-0052/2257 |
Zařazení dle legislativy | Lahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně rostlinného původu (zelenina, ovoce, luštěniny, obilniny, apod.) |
Charakteristika výrobku | majonéza 25% (řepkový olej 80%, pitná voda, sušené vaječné žloutky, ocet kvasný, jedlá sůl); |
Předkladatel | |
Společnost | GASTRO-MENU EXPRESS a.s. Konská 199 739 61, Třinec Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8595038411215 |
Typ balení | vanička s víčkem |
Velikost balení | 500 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
majonéza podle ČCN | 25 % |
Pařížský salám | 21 % |
sterilovaná zelenina | |
brambory | 21 % |
hrášek | 4 % |
cukr | |
hořčice | |
jedlá sůl | |
ocet kvasný lihový | |
pepř černý | |
Přídatné látky | |
E 211 - Benzoát sodný | |
E 202 - Sorbát draselný | |
Alergeny | |
10 | Hořčice - Hořčice a výrobky z ní |
Energetická hodnota výrobku | |
1118 kJ / 100g | |
267.02 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 25 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 4.0 g/100g | Sacharidy | 8.5 g/100g | z toho cukry | 5.6 g/100g | Bílkoviny | 3.4 g/100g | Sůl | 1.7 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | vzhled: brambory, mrkev, celer a okurky ve tvaru kostek nebo nudliček, salám ve tvaru nudliček, přičemž druhá nejdelší hrana nesmí přesahovat 8 mm (přípustný obsah částic poškozených mícháním do 20 %), salát dobře rozmíchaný, jednotlivé části dobře spojené majonézou, |
Vůně a chuť | vůně a chuť: příjemná slano-kyselá, vyrovnaná, charakteristická po použitých surovinách, znatelná příjemná uzená masová vůně po salámu |
Konzistence | konzistence: všechny částice salátu přiměřeně měkké, spojené majonézou. |
Nadstandardní parametry | Kvalita použitých surovin, kvalita zpracování (tvar částic, konzistence), bez barviv, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru. |
Technologický postup | Postup není přesně stanoven, je dán konkrétním výrobcem a výrobním zařízením. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah soli do 2,0 g/100 g. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 17.07.2020 09:08:15 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 17.07.2020 09:08:15 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |