Tisk

Pařížský salát (K Classic) 150 g (CZE)

NázevHodnota
Cechovní normaPařížský salát
Číslo cechovní normy2015-10-16-0041
Číslo výrobku2015-10-16-0041/1220
Zařazení dle legislativyLahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně rostlinného původu (zelenina, ovoce, luštěniny, obilniny, apod.)
Charakteristika výrobku
  • sterilovaná zelenina 25 % (okurky 60 %, hrášek 24 %, cibule 16 %, voda, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, antioxidant: disiřičitan draselný;
  • salám 40 % (vepřové maso 70 %, voda, stabilizátor: polyfosforečnany, koření, dusitanová solicí směs (jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný), hovězí maso);
  • hořčice (voda, semeno hořčice, cukr, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, směs koření).
Předkladatel
Společnost GASTRO-MENU EXPRESS a.s.
Konská 199
739 61, Třinec
Česká republika
Definice balení
EAN kód4049727005284
Typ balenívanička s víčkem
Velikost balení150 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
lahůdkový salám podle ČCN40 %
majonéza podle ČCN30 %
sterilovaná zelenina25 %
cukr
hořčice
jedlá sůl
pepř černý
Přídatné látky
E 211 - Benzoát sodný
E 202 - Sorbát draselný
Alergeny
10Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
Energetická hodnota výrobku
1399 kJ / 100g
334.13 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky33.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny5.9 g/100g
Sacharidy5.2 g/100g
z toho cukry4.5 g/100g
Bílkoviny5.0 g/100g
Sůl2.1 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

vzhled: salám a okurky ve tvaru tenkých nudliček, přičemž druhá nejdelší hrana nesmí přesahovat 5 mm (přípustný obsah částic poškozených mícháním do 20 %), salát dobře rozmíchaný, jednotlivé části dobře spojené majonézou.
barva: jednotlivé částice pod vrstvou majonézy mají přirozenou barvu charakteristickou pro použité suroviny.

Vůně a chuť

vůně a chuť: příjemná slano-kyselá, vyrovnaná, charakteristická po použitých surovinách, znatelná příjemná uzená masová vůně po salámu

Konzistence

konzistence: všechny částice salátu přiměřeně měkké, spojené majonézou.

Nadstandardní parametry

Kvalita použitých surovin odpovídající ČCN, kvalita zpracování (tvar částic, konzistence), bez barviv, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru.

Technologický postup

Není požadován.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah soli do 2,1 g/100g.

Uživatel
Vytvořeno16.11.2018 11:07:07
VytvořilDana Gabrovská
Změněno16.11.2018 11:07:07
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený