Tisk
Šunkové závitky s křenem v aspiku Karlova Koruna
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Šunkový závitek s křenem |
Číslo cechovní normy | 2015-10-21-0046 |
Číslo výrobku | 2015-10-21-0046/2202 |
Zařazení dle legislativy | Lahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně rostlinného původu (zelenina, ovoce, luštěniny, obilniny, apod.) |
Charakteristika výrobku |
|
Předkladatel | |
Společnost | GASTRO-MENU EXPRESS a.s. Konská 199 739 61, Třinec Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8595190713271 |
Typ balení | vanička s víčkem |
Velikost balení | 200 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
šunkové závitky | 50 % |
aspik | 44 % |
vařené vejce | |
sterilovaná zelenina | |
Přídatné látky | |
E 211 - Benzoát sodný | |
E 202 - Sorbát draselný | |
E250 dusitan sodný | |
E 224: Disiřičitan draselný (Konzervant, antioxidant) | |
E 407 - Karagenan | |
E 451 - Trifosforečnany | |
E 450 - Difosforečnany | |
Alergeny | |
3 | Vejce - Vejce a výrobky z nich |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
12 | Oxid siřičitý a siřičitany - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce |
Energetická hodnota výrobku | |
5725 kJ / 100g | |
1367.33 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 11.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 1.1 g/100g | Sacharidy | 3.5 g/100g | z toho cukry | 2.6 g/100g | Bílkoviny | 5.5 g/100g | Sůl | 1.4 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | vzhled: šunkové závitky naplněné křenovou náplní, ozdobené krájeným vejcem, okurkou a kapií, zalité aspikem |
Vůně a chuť | chuť: příjemná slano-kyselá, vyrovnaná, charakteristická po použitých surovinách; |
Konzistence | konzistence: všechny částice salátu přiměřeně měkké, spojené majonézou. |
Nadstandardní parametry | šunka výběrové třídy jakosti nejméně 20%; |
Technologický postup | Postup není přesně stanoven, je dán konkrétním výrobcem a výrobním zařízením |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 13.10.2020 15:51:33 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 13.10.2020 15:51:33 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |