Tisk

Bramborový salát BONECO 500 g

NázevHodnota
Cechovní normaBramborový salát
Číslo cechovní normy2015-10-09-0009
Číslo výrobku2015-10-09-0009/0488
Zařazení dle legislativyLahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně rostlinného původu (zelenina, ovoce, luštěniny, obilniny, apod.)
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost BONECO a.s.
Lopatecká 223/13
147 00, Praha 4 - Písnice
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595008735501
Typ baleníkelímek s víčkem
Velikost balení500 g
Obrázky
Složení
brambory
majonéza
cibule
okurky
mrkev
hrášek
jedlá sůl
cukr
semínko hořčice
koření
Přídatné látky
E 202 - Sorbát draselný
Alergeny
3Vejce - Vejce a výrobky z nich
10Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
Energetická hodnota výrobku
615 kJ / 100g
146.88 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky10.8 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.9 g/100g
Sacharidy11.2 g/100g
z toho cukry2.6 g/100g
Bílkoviny1 g/100g
Sůl1.4 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

brambory, mrkev, celer a okurky ve tvaru kostek nebo nudliček s nejdelší hranou nepřesahující 20 mm, přípustný obsah částic poškozených mícháním do 20 %, salát dobře rozmíchaný, jednotlivé části dobře spojené majonézou barva: jednotlivé částice pod vrstvou majonézy mají přirozenou barvu charakteristickou pro použité suroviny

Vůně a chuť

příjemná slano-sladko-kyselá, vyrovnaná, charakteristická po použitých surovinách,

Konzistence

všechny částice salátu přiměřeně měkké, spojené majonézou

Nadstandardní parametry

Kvalita použitých surovin, kvalita zpracování (nepřítomnost větších nerozkrájených částic, konzistence), bez barviv, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru.

Technologický postup

daný konkrétním výrobcem

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno09.09.2017 19:29:21
VytvořilErika Moudrá
Změněno09.09.2017 19:29:21
ZměnilJakub Rainisch
Procesní stav
Procesní stavSchválený