Tisk

Bramborový salát 450 g

NázevHodnota
Cechovní normaBramborový salát
Číslo cechovní normy2015-10-09-0009
Číslo výrobku2015-10-09-0009/0591
Zařazení dle legislativyLahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně rostlinného původu (zelenina, ovoce, luštěniny, obilniny, apod.)
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost PAPEI, a.s.
Chelčického 627
413 01, Roudnice nad Labem
Česká republika
Definice balení
EAN kód297614
Typ baleníPlastová vanička
Velikost balení1 kg
Složení
brambory55 %
majonéza
cibule
okurky
mrkev
hrášek
jedlá sůl
semínko hořčice
koření
Přídatné látky
E 202 - Sorbát draselný
Alergeny
3Vejce - Vejce a výrobky z nich
10Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
Základní výživové hodnoty
Tuky10.8 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.87 g/100g
Sacharidy11 g/100g
z toho cukry2.6 g/100g
Bílkoviny1.8 g/100g
Sůl1.38 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

brambory, mrkev, celer a okurky ve tvaru kostek nebo nudliček s nejdelší hranou nepřesahující 20 mm, přípustný obsah částic poškozených mícháním do 20 %, salát dobře rozmíchaný, jednotlivé části dobře spojené majonézou barva: jednotlivé částice pod vrstvou majonézy mají přirozenou barvu charakteristickou pro použité suroviny

Vůně a chuť

příjemná slano-sladko-kyselá, vyrovnaná, charakteristická po použitých surovinách,

Konzistence

všechny částice salátu přiměřeně měkké, spojené majonézou

Nadstandardní parametry

Kvalita použitých surovin, kvalita zpracování (nepřítomnost větších nerozkrájených částic, konzistence), bez barviv, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru.

Technologický postup

daný konkrétním výrobcem

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno08.09.2017 14:10:09
VytvořilIvo Burger
Změněno08.09.2017 14:10:09
ZměnilJakub Rainisch
Procesní stav
Procesní stavSchválený