Tisk

Bramborák s uzeným masem

NázevHodnota
Cechovní normaBramborák s uzeným masem
Číslo cechovní normy2015-10-09-0008
Číslo výrobku2015-10-09-0008/0590
Zařazení dle legislativyHotové pokrmy - hotové pokrmy
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost PAPEI, a.s.
Chelčického 627
413 01, Roudnice nad Labem
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594015712482
Typ baleníPlastová vanička
Velikost balení750 g
Složení
brambory63 %
uzené maso14 %
Pšeničná mouka
řepkový olej
vejce
česnek
majoránka
jedlá sůl
Alergeny
1Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
3Vejce - Vejce a výrobky z nich
Základní výživové hodnoty
Tuky13.2 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny1.2 g/100g
Sacharidy0 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny4.8 g/100g
Sůl2.6 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

osmažený bramborák kulatého tvaru o tloušťce nejvýše 1 cm, s malými kousky uzeného masa (o hraně 2 až 5 mm);

barva: dozlatova opečený bramborák se světlejším středem a tmavšími, ale ne černými okraji.

Vůně a chuť

chuť příjemně slaná,

vůně příjemná po smažených bramborách, uzeném masu, česneku a majoránce

Konzistence

pevná dostatečně soudržná struktura. Prsty lze trhat. Kousky uzeného masa nevypadávají z bramboráku. Uvolňování oleje na savou podložku je přípustné.

Nadstandardní parametry

Bramborák s kousky uzeného masa. Nesmí být použit salám, párek apod. Nesmí být smažen na palmovém tuku

Technologický postup

Dán konkrétním výrobcem

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno07.09.2017 17:35:48
VytvořilIvo Burger
Změněno07.09.2017 17:35:48
ZměnilJakub Rainisch
Procesní stav
Procesní stavSchválený