Tisk

Boni dezert se šlehačkou s vanilkovou příchutí

NázevHodnota
Cechovní normaPudinkový dezert se šlehačkou
Číslo cechovní normy2019-06-27-0440
Číslo výrobku2019-06-27-0440/1836
Zařazení dle legislativyMléko, tuky a výrobky z nich
Charakteristika výrobku

pudinkový dezert;

Pudink obsahuje: modifikovaný škrob;
Našlehaná smetana obsahuje: glukózový sirup, stabilizátory: karagenan a guma guar, želatinu a pěnotvornou látku – dusík.

Předkladatel
Společnost OLMA, a.s.
Pavelkova 597
77900, Olomouc
Česká republika
Definice balení
EAN kód8593807333317
Typ baleníPP kelímek
Velikost balení200 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
mléko
smetana12 %
cukr
modifikovaný kukuřičný škrob
tapiokový modifikovaný škrob
glukózový sirup
želatina
beta-karoten
vanilkové aroma
dusík
Přídatné látky
E 407 - Karagenan
modifikovaný škrob
E 412 - Guma guar
E 472 b: estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
394 kJ / 100g
94.1 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky2.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny1.3 g/100g
Sacharidy16 g/100g
z toho cukry12 g/100g
Bílkoviny2.8 g/100g
Sůl0.1 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled a barva: typická pro použitou ochucující složku – čokoládu s bílou šlehačkou nahoře

Vůně a chuť

Chuť a vůně: čistá, plná, po použité ochucující složce

Konzistence

přiměřeně hustá

Nadstandardní parametry

Surovina odpovídá ČCN 2016-03-18-0127 Syrové kravské mléko
Neobsahuje konzervanty, rostlinné tuky, náhradní sladidla, syrovátku, výrobek je bez lepku

Technologický postup

Příprava mléčné směsi;
Vysoká pasterace;
Chlazení;
Skladování;
Nášleh dusíkem – pro šlehačku;
Balení;
Vychlazen, skladování v chladu před expedicí.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

FYZIKÁLNĚ CHEMICKÉ PARAMETRY:
tuk: 2 %;
celková sušina 20,5%;
MIKROBIOLOGICKÉ PARAMETRY:
Enterobacteriaceae: < 10/g;
Listeria monocytogenes: neg/25g;
Salmonella : neg /25g.

Uživatel
Vytvořeno12.08.2019 07:37:40
VytvořilDana Gabrovská
Změněno12.08.2019 07:37:40
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený