Bílý jogurt odtučněný 0,1 % tuku
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Jogurt bílý zrající v tanku |
Číslo cechovní normy | 2016-02-2-0099 |
Číslo výrobku | 2016-02-2-0099/1164 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - kysané mléčné výrobky s mezofilními a termofilními bakteriem - jogurt bílý |
Charakteristika výrobku | Bílý jogurt odtučněný; původ hlavní suroviny – ČR |
Předkladatel | |
Společnost | OLMA, a.s. Pavelkova 597 77900, Olomouc Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 4300175702850 |
Typ balení | PP-kelímky |
Velikost balení | 150 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
odtučněné mléko | |
mléčná bílkovina | |
sušené odtučněné mléko | |
jogurtové kultury | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
177 kJ / 100g | |
42.27 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 0.1 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.1 g/100g | Sacharidy | 4.5 g/100g | z toho cukry | 4.5 g/100g | Bílkoviny | 5.7 g/100g | Sůl | 0.15 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled a barva: přirozeně bílá až jemně nažloutlá, typická pro bílý jogurt |
Vůně a chuť | čistá, jogurtová, příjemně nakyslá |
Konzistence | krémovitá, uvolněná syrovátka na povrchu není na závadu |
Nadstandardní parametry | Surovina odpovídá ČCN 2016-03-18-0127 Syrové kravské mléko |
Technologický postup | Příprava mléčné směsi |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | FYZIKÁLNĚ CHEMICKÉ PARAMETRY: |
Uživatel | |
Vytvořeno | 19.10.2018 07:16:13 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 19.10.2018 07:16:13 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |