Tisk
Tvaroh tučný
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Tvaroh tučný |
Číslo cechovní normy | 2016-09-06-0148 |
Číslo výrobku | 2016-09-06-0148/2154 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - kysané mléčné výrobky s mezofilními a termofilními bakteriem - jogurt bílý |
Charakteristika výrobku | Tvaroh tučný; původ hlavní složky – ČR. |
Předkladatel | |
Společnost | OLMA, a.s. Pavelkova 597 77900, Olomouc Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8593807886585 |
Typ balení | PP-kelímky |
Velikost balení | 250 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
kravské mléko | |
mlékárenské kultury | |
syřidlo | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
559 kJ / 100g | |
133.51 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 9.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 5.8 g/100g | Sacharidy | 3.5 g/100g | z toho cukry | 3.5 g/100g | Bílkoviny | 9.8 g/100g | Sůl | 0.09 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled a barva:mléčné bílá |
Vůně a chuť | jemně nakyslá, mléčná, plná, bez cizích příchutí a pachů |
Konzistence | stejnorodá, pevná, na povrchu může být uvolněná syrovátka |
Nadstandardní parametry | Surovina odpovídá ČCN 2016-03-18-0127 Syrové kravské mléko |
Technologický postup | Pasterace mléka |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | FYZIKÁLNĚ CHEMICKÉ PARAMETRY: |
Uživatel | |
Vytvořeno | 13.05.2020 13:59:45 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 13.05.2020 13:59:45 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |