Tisk

Billa Sedlácká šunka nejvyšší jakosti 150g

NázevHodnota
Cechovní normaŠunka
Číslo cechovní normy2016-08-01-0067
Číslo výrobku2016-08-01-0067/0339
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Celosvalová šunka nejvyšší jakost s přirozeným tukovým krytím,plátkovaná

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód8590345401546
Typ baleníbaleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů
Velikost balení150 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Obrázky
20171115_082852
Složení
vepřová kýta96 %
pitná voda
jedlá sůl2 %
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
dextroza
E 450 - Difosforečnany
E 301 - Askorbát sodný
aroma
Alergeny
Neobsahuje žádné alergeny.
Energetická hodnota výrobku
734 kJ / 100g
175.3 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky11 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny2.1 g/100g
Sacharidy0.5 g/100g
z toho cukry0.1 g/100g
Bílkoviny19 g/100g
Sůl2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Celosvalová šunka s přirozeným tukovým krytím,zauzena do zlatova,plátkovaná

Vůně a chuť

čerstvá,lahodná,zauzená chuť šunky

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

vysoký podíl masa,neobsahuje potravinové alergeny,zauzena přírodním kouřem

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem či technologických obalů (pokud se používají), tepelné opracování, chlazení, balení

Technologický obal:

  • v případě použití technologického obalu nejsou požadavky definovány,
  • lze vyrábět bez technologického obalu
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah ČSB min. 16%,mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel
Vytvořeno07.12.2017 08:55:38
VytvořilPetr Korejs
Změněno07.12.2017 08:55:38
Procesní stav
Procesní stavPřipomínkovaný