Tisk

Billa Debrecínská pečeně 85% masa

NázevHodnota
Cechovní normaTepelně opracované maso
Číslo cechovní normy2017-08-22-0338
Číslo výrobku2017-08-22-0338/0755
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Celosvalová Debrecínská pečeně,plátkovaná 150g

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód8590345401515
Typ baleníbaleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů
Velikost balení150 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Složení
vepřová pečeně85 %
pitná voda12 %
jedlá sůl2.3 %
dextróza
maltodextrin
aroma
paprika
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 451 - Trifosforečnany
E 450 - Difosforečnany
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)
E 407 - Karagenan
E 160 c: Paprikový extrakt, kapsanthin, kapsorubin (Barvivo)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
534 kJ / 100g
127.54 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky5.5 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny1.7 g/100g
Sacharidy2.5 g/100g
z toho cukry1.1 g/100g
Bílkoviny17 g/100g
Sůl2.3 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Celosvalový výrobek z vepřové pečeně,na povrchu barvený do červena.Plátkované v ochranné atmosféře

Vůně a chuť

Jemně slaná,lahodná,zauzená

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

obsah masa 85%,celosvalový tradiční výrobek

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, tepelné opracování, chlazení, balení,

Technologický obal: Nestanovuje se

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku max. 10%,mikrobiologické požadavky dle legislativních požadavků

Uživatel
Vytvořeno16.01.2018 11:12:37
VytvořilPetr Korejs
Změněno16.01.2018 11:12:37
ZměnilJakub Rainisch
Procesní stav
Procesní stavSchválený