Tisk

Bílá čokoláda

NázevHodnota
Cechovní normaBílá čokoláda
Číslo cechovní normy2016-06-09-0149
Číslo výrobku2016-06-09-0149/0477
Zařazení dle legislativyPřírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda bílá
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Carla spol. s r.o.
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595019697799
Typ baleníhliníková fólie v papírové krabičce
Velikost balení80 g
Obrázky
226 - 3D_14349_CARLA_ceska cokolada_tabulka_bila_150dpi_RGB
Složení
cukr
kakaové máslo
sušené odstředěné mléko plnotučné
mléčný tuk
sušená smetana
vanilkový extrakt BOURBON MADAGASKAR
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
2382 kJ / 100g
568.9 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky37 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny23 g/100g
Sacharidy55 g/100g
z toho cukry55 g/100g
Bílkoviny6 g/100g
Sůl0.25 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

vzhled: Lesklá, hladká, v různých tvarech,

barva: smetanově bílá

Vůně a chuť

Příjemně smetanová po kakaovém másle a případně po přidaných přísadách (viz. přípustné složky),

Konzistence

tvrdá s ostrým lasturovým lomem.

Nadstandardní parametry

Minimální obsah kakaové sušiny 25 %,

Obsah mléčného tuku min. 5 %

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno10.12.2018 11:20:32
VytvořilNikol Trsková
Změněno10.12.2018 11:20:32
Procesní stav
Procesní stavSchválený