Bezlepkový chléb GENTLEMAN kváskový
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Bezlepkový chléb z přirozeně bezlepkových mouk |
Číslo cechovní normy | 2018-12-17-0411 |
Číslo výrobku | 2018-12-17-0411/1422 |
Zařazení dle legislativy | |
Charakteristika výrobku | Směs na bezlepkový kváskový chléb (Sypká směs pro přípravu kvasu – bez lepku a Sypká směs pro přípravu chleba – bez lepku; Balení 500 g (2v1: 220 g + 280 g); SMĚS PRO PŘÍPRAVU KVASU SMĚS PRO PŘÍPRAVU CHLEBA UVEDENÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE JSOU NA UPEČENÝ CHLÉB. |
Předkladatel | |
Společnost | ADVENI MEDICAL, spol. s r.o. Renneská třída 407/29 639 00, Brno-Štýřice Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594181851497 |
Typ balení | PET/PE |
Velikost balení | 500 g |
Způsob distribuce výrobku | e-shop, maloobchod |
Složení | |
směs pro přípravu kvasu | |
mouka z bílé rýže | |
mouka z hnědé rýže | |
tapiokový škrob | |
rozpustná vláknina inulin | |
kurakkanová mouka | |
jáhlová mouka | |
hrachový protein | |
jedlá sůl) | |
Přídatné látky | |
E 412 - Guma guar | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
847 kJ / 100g | |
202.29 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 0.9 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.2 g/100g | Sacharidy | 43 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 5.0 g/100g | Sůl | 1.4 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: sypká směs se semínky, menší snadno roztíratelné hrudky nejsou na závadu Barva: béžová
|
Vůně a chuť | Chuť a vůně: s nádechem kmínu, bez cizích příchutí a pachů |
Konzistence | pro směs: sypká, homogenní směs. |
Nadstandardní parametry | ● konzistence střídy připomínající chléb pšenično-žitný
Normu lze použít jak pro směs na pečení, tak na hotový chléb. U směsi musí být dodržen postup přípravy uvedený na obale v případě, kdy je směs používána v profesionální pekárně. |
Technologický postup | Mísení ingrediencí v homogenizátoru dle receptury |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Fyzikálně-chemické požadavky: |
Uživatel | |
Vytvořeno | 21.08.2020 06:53:04 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 21.08.2020 06:53:04 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Ocenění a značky kvality | |
Cena PK ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek 2018 | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |