Bavorské grilovací klobásky Grill & Fun – 400 g XXL
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Klobása tepelně opracovaná |
Číslo cechovní normy | 2016-08-08-0075 |
Číslo výrobku | 2016-08-08-0075/1015 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | upřesnění energetické hodnoty: na obale výrobku je energetická hodnota v kcal: 312 |
Předkladatel | |
Společnost | Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o. Pražská 117 34201, Sušice Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 20106454 |
Typ balení | ochranná atmosféra, vanička e 400g (spodní a horní folie) |
Velikost balení | 400 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 95 % |
vepřové sádlo | |
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný) | |
koření | |
dextróza | |
extrakty koření | |
skopové střívko | |
Přídatné látky | |
E 330 - Kyselina citrónová | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1291 kJ / 100g | |
308.34 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 27.7 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 11.3 g/100g | Sacharidy | 0.9 g/100g | z toho cukry | 0.9 g/100g | Bílkoviny | 14.8 g/100g | Sůl | 2.13 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled v nákroji a vypracování – na řezu je výrobek hrubozrnný. Nepravidelně rozptýlená zrna suroviny jsou o průměru převážně 6 až 10 mm. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Ojedinělé, jemně zrněné kolagenní částice a drobné vzduchové dutinky jsou ve spojce přípustné. Povrchový vzhled – povrch je lesklý, hladký až mírně vrásčitý bez kouřových skvrn, bez podlitin a vytaveného tuku pod technologickým obalem. Výrobek je světlé barvy |
Vůně a chuť | Chuť lahodná, jemně kořeněná, výrazněji po uzení Vůně příjemná po čerstvé uzenině |
Konzistence | tuhá, pevná, soudržná, na omak zrnitá, nesmí být nesoudržná nebo netypická měkká |
Nadstandardní parametry | 1.vysoký obsah masa, |
Technologický postup | příprava suroviny na výrobu, mělnění, kutrování, narážení, uzení/vaření, chlazení, balení, etiketování Technologický obal: Přírodní střevo, průměr max. 24 mm |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 25.08.2020 08:52:12 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 25.08.2020 08:52:12 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |