Klobása labužnická na gril Dobré maso na gril 400 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Klobása tepelně opracovaná - bílá, vařená |
Číslo cechovní normy | 2019-05-09-0429 |
Číslo výrobku | 2019-05-09-0429/1478 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | Uzeniny Příbram, a.s. Antala Staška 1670/80 140 00, Praha 4 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8592890004845 |
Typ balení | ochranná atmosféra |
Velikost balení | 400 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 86 % |
pitná voda | |
vepřové sádlo | |
vepřové střevo | |
jedlá sůl | |
extrakty koření | |
aroma | |
petrželová nať | |
Přídatné látky | |
E 451: Trifosforečnany (Sekvestrant, regulátor kyselosti, zahušťovadlo) | |
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1428 kJ / 100g | |
341.06 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 31 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 12 g/100g | Sacharidy | 2.8 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 14 g/100g | Sůl | 2.20 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled v nákroji a vypracování – na řezu je vychlazený výrobek hladký, barva na řezu odpovídá použitým surovinám. Mohou zde být patrné částice použitého koření a také zde mohou být zastoupeny výrazně bílé, stejnoměrně rozmístěné kostky tučné suroviny. Nepřipouští se shluky tukových nebo libových zrn. Připouští se ojedinělé drobné, měkké kolagenní částice a drobné dutinky. Výrobek nesmí vykazovat vytavený tuk. Povrchový vzhled – výrobek světlé (bílé) barvy. Povrch je lesklý, hladký. Jednotlivé kusy jsou přibližně stejné hmotnosti bez deformace. Kapičky zaschlé šťávy na povrchu jsou přípustné. |
Vůně a chuť | Chuť – lahodná, jemně kořeněná. |
Konzistence | tuhá, pevná, soudržná, na omak zrnitá, nesmí být nesoudržná nebo netypická měkká |
Nadstandardní parametry |
|
Technologický postup | Technologický postup: Příprava surovin, plnění do technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení, Technologický obal:
technologický obal, kalibr střeva min. 18 (přírodní i kolagenní) |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 18.03.2020 15:22:37 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 18.03.2020 15:22:37 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |