Tisk

Klobása labužnická na gril 540 g

NázevHodnota
Cechovní normaKlobása tepelně neopracovaná
Číslo cechovní normy2016-08-08-0076
Číslo výrobku2016-08-08-0076/1478
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
140 00, Praha 4
Česká republika
Definice balení
EAN kód8592890001974
Typ baleníochranná atmosféra
Velikost balení540 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové maso86 %
pitná voda
vepřové sádlo
vepřové střevo
jedlá sůl
extrakty koření
aroma
petrželová nať
Přídatné látky
E 451: Trifosforečnany (Sekvestrant, regulátor kyselosti, zahušťovadlo)
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
1428 kJ / 100g
341.06 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky31 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny12 g/100g
Sacharidy2.8 g/100g
z toho cukry0.5 g/100g
Bílkoviny14 g/100g
Sůl2.20 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování na řezu je vychlazený výrobek hladký, barva na řezu odpovídá použitým surovinám. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Povrchový vzhled povrch je suchý. Barva odpovídá použitým surovinám a použitému technologickému obalu. Jednotlivé kusy jsou přibližně stejné hmotnosti bez deformace.

Vůně a chuť

Chuť přiměřeně slaná, připouští se příjemně kyselá, případně po použitém koření či ochucujících složkách.

Vůně jemná, případně po použitém koření.

Konzistence

měkká až poloměkká, jemně vláknitá, nepružná, případně roztíratelná

Nadstandardní parametry
  • vysoký obsah masa
  • bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad
Technologický postup

Technologický obal: Kouři prostupný obal

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do technologických obalů, uzení studeným kouřem, chlazení, balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno09.05.2019 10:08:19
VytvořilDana Gabrovská
Změněno09.05.2019 10:08:19
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený