Tisk
K – Mistři od Fochu Bavorská klobása
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Klobása tepelně opracovaná |
Číslo cechovní normy | 2016-08-08-0075 |
Číslo výrobku | 2016-08-08-0075/2060 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované |
Charakteristika výrobku | Výrobek v přírodním vepřovém střevě. |
Předkladatel | |
Společnost | Kaufland ČR – Masozávod Modletice 93 251 01, Říčany Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 286994 |
Typ balení | vakuové balení |
Velikost balení | 400 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 84 % |
vepřové sádlo | 14 % |
alpská sůl | |
koření | |
dextróza | |
extrakty koření | |
Přídatné látky | |
E 331: Citráty sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant) | |
E 300 - Kyselina askorbová | |
E 301 - Askorbát sodný | |
E 330 - Kyselina citrónová | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1256 kJ / 100g | |
299.98 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 26.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 12.0 g/100g | Sacharidy | 3.3 g/100g | z toho cukry | 0.7 g/100g | Bílkoviny | 14.0 g/100g | Sůl | 1.3 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | viditelné zrno, barva narůžovělá |
Vůně a chuť | Chuť: přiměřeně slaná, po použitém koření a ochucujících složkách, Vůně: jemná, po použitém koření. |
Konzistence | Konzistence: měkká až poloměkká, jemně vláknitá, nepružná |
Nadstandardní parametry | 1. Vysoký obsah masa; |
Technologický postup | Surovina se rozemele na řezačce, přidají se všechny přísady, řádně se promíchá a rozemele na řezačce, po vychlazení se plní do vepřových střev o průměru 28/30mm a přetáčí se na velikost porce, následně je výrobek tepelně opracován, rozdělen na jednotlivé porce a zabalen. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | vysoký obsah masa – 84 % |
Uživatel | |
Vytvořeno | 23.09.2020 13:03:54 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 23.09.2020 13:03:54 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |