Tisk
K-Mistři od Fochu Masová klobása XXL
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Klobása tepelně neopracovaná |
Číslo cechovní normy | 2016-08-08-0076 |
Číslo výrobku | 2016-08-08-0076/1060 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované |
Charakteristika výrobku | Výrobek v přírodním skopovém střevě. Obsah soli max. 1,8 %. |
Předkladatel | |
Společnost | Kaufland ČR – Masozávod Modletice 93 251 01, Říčany Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 4049727003806 |
Typ balení | ochranná atmosféra |
Velikost balení | 400 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 76 % |
vepřové sádlo | 13 % |
jodidovaná jedlá sůl (jedlá sůl kamenná, jodičnan draselný) | |
koření | |
dextróza | |
maltodextrin | |
extrakty koření | |
Přídatné látky | |
E 331: Citráty sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant) | |
E 300 - Kyselina askorbová | |
E 330 - Kyselina citrónová | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1017 kJ / 100g | |
242.89 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 17.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 6.7 g/100g | Sacharidy | 8.8 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 14.0 g/100g | Sůl | 1.4 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | viditelné zrno, barva narůžovělá; v balíčku zatočená do šneka |
Vůně a chuť | Chuť: přiměřeně slaná, po použitém koření a ochucujících složkách, Vůně: jemná, po použitém koření. |
Konzistence | Konzistence: měkká až poloměkká, jemně vláknitá, nepružná |
Nadstandardní parametry | 1. Vysoký obsah masa; |
Technologický postup | Surovina se rozemele na řezačce (zrnění 3mm), přidá se voda, kuchyňská sůl, směs koření a přísady, řádně se promíchá a rozemele na řezačce, po vychlazení se plní do skopových střev o průměru 25/27mm. Výrobek se uloží do misky a zabalí do ochranné atmosféry. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | vysoký obsah masa – 76 %; obsah soli max. 1,8 % |
Uživatel | |
Vytvořeno | 19.11.2020 15:42:32 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 19.11.2020 15:42:32 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |