Tisk
Balkánský sýr – porce 115 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Bílé sýry lisované neochucené nebo ochucené |
Číslo cechovní normy | 2016-03-22-0133 |
Číslo výrobku | 2016-03-22-0133/1438 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - sýry - sýry přírodní zrající |
Charakteristika výrobku | Bílý měkký nezrající polotučný sýr |
Předkladatel | |
Společnost | MADETA a.s. Rudolfovská 246/83 370 01, České Budějovice Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8593803314269 |
Typ balení | Plastový sáček |
Velikost balení | 115 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod, velkoobchod, nezávislý trh, zahraniční a tuzemské obchodní řetězce. |
Obrázky | |
![]() | |
Složení | |
mléko | |
jedlá sůl | |
mlékařské kultury | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
1074 kJ / 100g | |
256.51 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 19 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 13 g/100g | Sacharidy | 1.8 g/100g | z toho cukry | 1.8 g/100g | Bílkoviny | 20 g/100g | Sůl | 4.3 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | stejnoměrná, bílá až smetanová |
Vůně a chuť | Chuť a vůně: slaná, mléčně nakyslá, bez cizích příchutí |
Konzistence | konzistence: celistvá, slabě elastická až tuhá, s možným výskytem malých štěrbinek a kaveren |
Nadstandardní parametry | – mléčná surovina odpovídá cechovní normě „Syrové kravské mléko“ |
Technologický postup | Standardizace mléka → zpracování sýřeniny na výrobníku → napouštění sýrového zrna do forem → lisování → solení → porcování → balení do spotřebitelských obalů → expedice |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | obsah tuku v sušině 43 %; |
Uživatel | |
Vytvořeno | 07.03.2019 14:25:49 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 07.03.2019 14:25:49 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Ocenění a značky kvality | |
Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou České republiky | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |