Tisk
ARNOŠTOVA VAJÍČKA – Cereální vejce M10
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Česká vejce - konzumní skořápková vejce třídy A |
Číslo cechovní normy | 2015-12-02-0026 |
Číslo výrobku | 2015-12-02-0026/0613 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - vejce |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | AG MAIWALD a.s. Benátky 133 570 01, Litomyšl Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594183330785 |
Typ balení | Krabička na vejce z nasávané kartonáže M10 |
Velikost balení | 10 ks |
Obrázky | |
![]() | |
Složení | |
vejce | |
Alergeny | |
3 | Vejce - Vejce a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
622 kJ / 100g | |
148.56 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 10.2 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 3.1 g/100g | Sacharidy | 0.9 g/100g | z toho cukry | 0.9 g/100g | Bílkoviny | 12.5 g/100g | Sůl | 0.33 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | vzhled:
barva: barva žloutku dle stupnice La Roche min.8 |
Vůně a chuť | chuť: typická pro vejce vůně: bez cizího pachu |
Konzistence |
|
Nadstandardní parametry | Produkce vajec ve společnosti rodinného typu, s tradičními hodnotami „českého sedláka“, od zrníčka až po vejce pod dohledem majitele – farmářského synka. Produkce vajec kura domácího z chovu v České republice, krmeno krmivem vyrobeným ve vlastní České míchárně KS., vejce tříděna a balena v České republice. |
Technologický postup |
|
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 06.10.2017 07:27:45 |
Vytvořil | Ing. Petr Bonczek |
Změněno | 06.10.2017 07:27:45 |
Změnil | Jakub Rainisch |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |