Tisk
Pikok Slanina Moravia 100 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Maso plně tepelně opracované |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0338 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0338/2388 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku |
uvedený obsah sacharidů a cukrů je na etiketě: < 0,5 g/ 100 g |
Předkladatel | |
Společnost | Steinhauser, s.r.o. Karasova 378 66601, Tišnov Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 4056489412809 |
Typ balení | BIAXER 65XXPeel Blue, BIAXER 65XXPeel 260mm |
Velikost balení | 100 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřový bok | 97 % |
pitná voda | |
dusitanová solicí směs | |
cukr | |
kouř z bukového dřeva | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
E 451 - Trifosforečnany | |
E 301 Askorban sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1349 kJ / 100g | |
322.19 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 29.7 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 12.4 g/100g | Sacharidy | 0.5 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 14.4 g/100g | Sůl | 1.72 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled, tvar: barva zlatavě hnědá. |
Vůně a chuť | Vůně: typická po uzenině, bez cizích vůní |
Konzistence | Textura: tuhá, pružná |
Nadstandardní parametry | Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený, obsahuje 97% vepř. boku. Bez přídavku glutamátů. |
Technologický postup | Nastřikování – masírování – speciální úprava – tepelné opracování (minimální tepelný účinek odpovídající teploty 70°C po dobu 10minut) – sušení – uzení. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 18.01.2021 11:26:58 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 18.01.2021 11:26:58 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |