Tisk
K-JARMARK Kefírové mléko
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Kefírové mléko |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0333 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0333/1023 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - mléko |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | Mlékárna Čejetičky, spol. s r.o. Nádražní 14 293 01, Mladá Boleslav Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 4049727009817 |
Typ balení | Elopakový karton |
Velikost balení | 500 ml |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
mléko | 99.99 % |
mléčné a kvasinkové kultury | 0.01 % |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
153 kJ / 100g | |
36.54 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 1.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.6 g/100g | Sacharidy | 3.8 g/100g | z toho cukry | 3.8 g/100g | Bílkoviny | 3.0 g/100g | Sůl | 0.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | obal čistý, neporušený, správně označený Barva: bílá až s lehce nažloutlým odstínem |
Vůně a chuť | čistě mléčná, charakteristická pro výrobek a použitou mlékařskou kulturu, bez cizích příchutí a pachů, slabě kvasničná chuť není na závadu |
Konzistence | Stejnorodá přiměřeně hustá, mírné oddělování syrovátky není na závadu |
Nadstandardní parametry | mléčná surovina odpovídá ČCN „Syrové kravské mléko“ |
Technologický postup | 1. Základní ošetření mléka; |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 17.07.2019 09:17:32 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 17.07.2019 09:17:32 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |