Tisk
Tekutá vaječná melanž pasterovaná
Název | Hodnota |
---|---|
Číslo cechovní normy | 2015-12-22-0027 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - vejce |
Zadavatel normy | |
Společnost | Českomoravská drůbeřářská unie, z.s. Počernická 272/896 108 00 Praha 10 - Malešice Česká republika |
Požadavky na složení | |
Povinné složky | 100 % vejce |
Přípustné složky |
|
Nepřípustné složky | přidaná voda |
Technologický postup |
|
Senzorické požadavky | |
Vzhled | vzhled: přirozený vaječný barva: žlutá až oranžová |
Vůně a chuť | chuť: typická vaječná bez cizích příchutí vůně: vaječná bez cizích pachů |
Konzistence | tekutá, vazká |
Nadstandardní parametry |
|
Rozhodčí metody | ČSN 57 0117 Metody zkoušení vaječné hmoty, v případě sporu bude jako rozhodčí metoda uplatňována metoda, kterou uznávají a používají dozorové orgány České republiky. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 02.10.2017 15:37:59 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 02.10.2017 15:37:59 |
Změnil | Jakub Rainisch |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |