Tisk
Sterilované okurky
Název | Hodnota |
---|---|
Číslo cechovní normy | 2016-03-21-0117 |
Zařazení dle legislativy | Ovoce, zelenina, houby, skořápkové plody a výrobky z nich - zpracovaná zelenina - zelenina v octu |
Zadavatel normy | |
Společnost | Potravinářská komora České republiky Počernická 96/272 108 03 Praha 10 - Malešice Česká republika |
Požadavky na složení | |
Povinné složky |
|
Přípustné složky |
|
Nepřípustné složky | přídatné látky – sladidla |
Technologický postup |
|
Senzorické požadavky | |
Vzhled | celé okurky v nálevu s případnou příměsí nařezané zeleniny a hořčičného semena |
Vůně a chuť | chuť: po okurkách, sladkokyselá, bez cizích příchutí, vůně: po okurkách, octu a koření, bez cizích pachů |
Konzistence | pevná, křupavá |
Nadstandardní parametry |
|
Rozhodčí metody | stanovení kyselosti titrační metodou, |
Uživatel | |
Vytvořeno | 15.12.2017 11:53:56 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 15.12.2017 11:53:56 |
Změnil | Jakub Rainisch |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |