Tisk

Ruské vejce

NázevHodnota
Číslo cechovní normy2015-10-16-0043
Zařazení dle legislativyLahůdkářské výrobky - Kusové zboží - ruská vejce a jiné kombinované výrobky
Zadavatel normy
Společnost Sekce lahůdek Potravinářské komory České republiky
Počernická 96/272
108 03 Praha 10
Česká republika
Požadavky na složení
Povinné složky
Přípustné složky
Nepřípustné složky

masné výrobky obsahující strojně oddělené maso

Technologický postup

Není požadován.

Senzorické požadavky
Vzhled

směsný výrobek s majonézovým salátem, šunkou a polovinou vejce, pokrytou bílým majonézovým přelivem a zdobený zeleninou

barva: typická pro jednotlivé čerstvé suroviny, ne bledá.

Vůně a chuť

typická pro jednotlivé suroviny, svěží, výrazná, jemně nakyslá po sterilované zelenině, příjemně masová po šunce.

Konzistence

jednotlivé suroviny rozlišitelné, pevné, nerozpadající se, bez výrazného uvolňování vody. Majonézový přeliv drží svůj tvar

Nadstandardní parametry

Šunka výběrové třídy jakosti, výrobek neobsahuje masné výrobky se strojně odděleným masem. Kvalitní salát podle ČCN.

Rozhodčí metody

Nejsou požadovány.

Uživatel
Vytvořeno02.10.2017 15:36:05
VytvořilDana Gabrovská
Změněno02.10.2017 15:36:05
ZměnilJakub Rainisch
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Výrobky v této normě