Tisk
Ruské vejce
Název | Hodnota |
---|---|
Číslo cechovní normy | 2015-10-16-0043 |
Zařazení dle legislativy | Lahůdkářské výrobky - Kusové zboží - ruská vejce a jiné kombinované výrobky |
Zadavatel normy | |
Společnost | Sekce lahůdek Potravinářské komory České republiky Počernická 96/272 108 03 Praha 10 Česká republika |
Požadavky na složení | |
Povinné složky |
|
Přípustné složky |
|
Nepřípustné složky | masné výrobky obsahující strojně oddělené maso |
Technologický postup | Není požadován. |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | směsný výrobek s majonézovým salátem, šunkou a polovinou vejce, pokrytou bílým majonézovým přelivem a zdobený zeleninou barva: typická pro jednotlivé čerstvé suroviny, ne bledá. |
Vůně a chuť | typická pro jednotlivé suroviny, svěží, výrazná, jemně nakyslá po sterilované zelenině, příjemně masová po šunce. |
Konzistence | jednotlivé suroviny rozlišitelné, pevné, nerozpadající se, bez výrazného uvolňování vody. Majonézový přeliv drží svůj tvar |
Nadstandardní parametry | Šunka výběrové třídy jakosti, výrobek neobsahuje masné výrobky se strojně odděleným masem. Kvalitní salát podle ČCN. |
Rozhodčí metody | Nejsou požadovány. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 02.10.2017 15:36:05 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 02.10.2017 15:36:05 |
Změnil | Jakub Rainisch |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |