Tisk
Ruské vejce v aspiku
Název | Hodnota |
---|---|
Číslo cechovní normy | 2020-08-21-0483 |
Zařazení dle legislativy | Lahůdkářské výrobky - Kusové zboží - aspiky (šunkové závitky v aspiku, vejce v aspiku, apod.) |
Zadavatel normy | |
Společnost | Sekce lahůdek Potravinářské komory České republiky Počernická 96/272 108 03 Praha 10 Česká republika |
Navrhovatel normy | |
Společnost | Sekce lahůdek Potravinářské komory České republiky Počernická 96/272 108 03 Praha 10 Česká republika |
Požadavky na složení | |
Povinné složky |
|
Přípustné složky |
|
Nepřípustné složky |
|
Technologický postup | Není požadován. |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | – vzhled: dvě poloviny vejce na dně obalu, pokryté majonézovým salátem, na tom plátek šunky, nahoře ozdobené okurkou a kapií, zalité aspikem; |
Vůně a chuť | chuť a vůně: příjemná slano-kyselá, vyrovnaná, charakteristická po použitých surovinách, se znatelnou dominantní chutí a vůní vejce |
Konzistence | všechny součásti přiměřeně měkké, aspik křehký, v ústech rozplývavý |
Nadstandardní parametry |
|
Rozhodčí metody | Nejsou požadovány. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 09.10.2020 10:55:26 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 09.10.2020 10:55:26 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |