Tisk
Pudinkový dezert se šlehačkou
Název | Hodnota |
---|---|
Číslo cechovní normy | 2019-06-27-0440 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich |
Zadavatel normy | |
Společnost | Sekce pro mléko Potravinářské komory České republiky Počernická 96/272 108 03 Praha 10 - Malešice Česká republika |
Navrhovatel normy | |
Společnost | OLMA, a.s. Pavelkova 597 77900 Olomouc Česká republika |
Požadavky na složení | |
Povinné složky | Pudink:
Našlehaná smetana:
|
Přípustné složky |
|
Nepřípustné složky |
|
Technologický postup |
|
Senzorické požadavky | |
Vzhled | vzhled : typický pro pudink a použitou ochucující složku; |
Vůně a chuť | chuť a vůně: typická pro použitou ochucující složku |
Konzistence | krémovitá |
Nadstandardní parametry | Mléčná surovina odpovídá cechovní normě „Syrové kravské mléko“; Nepřítomnost syrovátky, konzervantů, rostlinného tuku a náhradních sladidel; |
Rozhodčí metody | Stanovení sušiny; v případě sporu bude jako rozhodčí metoda uplatňována metoda, kterou uznávají a používají dozorové orgány České republiky. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 27.06.2019 16:31:29 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 27.06.2019 16:31:29 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |