Pšeničná mouka hladká světlá
Název | Hodnota |
---|---|
Číslo cechovní normy | 2019-10-18-0454 |
Zařazení dle legislativy | Obiloviny a výrobky z nich - mlýnské obilné výrobky - mouka |
Zadavatel normy | |
Společnost | Potravinářská komora České republiky Počernická 96/272 108 03 Praha 10 - Malešice Česká republika |
Navrhovatel normy | |
Společnost | Adélka a.s. U Pekárny 849 39301 Pelhřimov Česká republika |
Požadavky na složení | |
Povinné složky | pšenice potravinářská – minimální požadavky dle ČSN 461100-2 |
Přípustné složky |
tyto složky jsou přípustné pro mouky připravené pro průmyslové zpracování v pekárnách |
Nepřípustné složky | jiná než uvedené v přípustných složkách |
Technologický postup |
|
Senzorické požadavky | |
Vzhled | vzhled a barva: jemný bílý prášek s nažloutlým odstínem. |
Vůně a chuť | typická moučná vůně, bez nepříjemného pachu, typická moučná chuť, bez nahořklé, nakyslé nebo cizí pachuti |
Konzistence | jemný prášek |
Nadstandardní parametry | deklarován obsah lepku a vlastnosti těsta – například:
další parametry:
Průměrné výživové hodnoty:
|
Rozhodčí metody | ČSN 56 0512-2 Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 2: Vzorkování |
Uživatel | |
Vytvořeno | 03.12.2019 09:11:51 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 03.12.2019 09:11:51 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |