Tisk
Podmáslí kysané, ochucené
Název | Hodnota |
---|---|
Číslo cechovní normy | 2018-12-11-0409 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - kysané mléčné výrobky s mezofilními a termofilními bakteriem - kysané podmáslí |
Zadavatel normy | |
Společnost | Sekce pro mléko Potravinářské komory České republiky Počernická 96/272 108 03 Praha 10 - Malešice Česká republika |
Navrhovatel normy | |
Společnost | Moravia Lacto a.s. Jiráskova 2430/94 586 01 Jihlava Česká republika |
Požadavky na složení | |
Povinné složky |
|
Přípustné složky |
|
Nepřípustné složky |
|
Technologický postup |
|
Senzorické požadavky | |
Vzhled | barva: daná mléčnou složkou a ochucující složkou |
Vůně a chuť | osvěžující, příjemně nakyslá, čistá chuť a vůně po použité bakteriální kultuře a ochucující složce. |
Konzistence | polotekutá až tekutá, může být i našlehaná přítomnost částí nerozmíchaného koagulátu není na závadu |
Nadstandardní parametry |
|
Rozhodčí metody | Stanovení počtu bakterií mléčného kvašení – dle ČSN ISO 17792 |
Uživatel | |
Vytvořeno | 08.02.2019 20:12:30 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 08.02.2019 20:12:30 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |
Výrobky v této normě
Šlehané podmáslí pečené jablko 0,33 l Šlehané podmáslí pečené jablko 1,0 l Šlehané podmáslí meruňkové 1,0 l Šlehané podmáslí meruňkové 330 ml Šlehané podmáslí malinové Šlehané podmáslí jahodové 1,0 l Šlehané podmáslí jahodové 330 ml Šlehané podmáslí s čokoládou a banánem Šlehané podmáslí s černým bezem a citronem Šlehané podmáslí borůvkové