Tisk
Pařený sýr zrající
Název | Hodnota |
---|---|
Číslo cechovní normy | 2019-03-25-0424 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - sýry - sýry přírodní nezrající |
Zadavatel normy | |
Společnost | Sekce pro mléko Potravinářské komory České republiky Počernická 96/272 108 03 Praha 10 - Malešice Česká republika |
Navrhovatel normy | |
Společnost | Sekce pro mléko Potravinářské komory České republiky Počernická 96/272 108 03 Praha 10 - Malešice Česká republika |
Požadavky na složení | |
Povinné složky |
|
Přípustné složky |
|
Nepřípustné složky | všechny výše nespecifikované. |
Technologický postup |
|
Senzorické požadavky | |
Vzhled | • Vzhled – tvar podle druhu, povrch čistý, dobře zabalený, texty čitelné. |
Vůně a chuť | slaná, bez cizích příchutí a pachů. |
Konzistence | Podle stáří a stupně prozrání od měkčí až po tužší, elastická, typická pro pařené sýry zrající. |
Nadstandardní parametry | Sušina minimálně 42 %;
|
Rozhodčí metody |
V případě sporu bude jako rozhodčí metoda uplatňována metoda, kterou uznávají a používají dozorové orgány České republiky. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 25.03.2019 07:31:16 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 25.03.2019 07:31:16 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |