Tisk
Moravský vrabec se zelím
Název | Hodnota |
---|---|
Číslo cechovní normy | 2016-09-08-0172 |
Zařazení dle legislativy | Hotové pokrmy - hotové pokrmy |
Zadavatel normy | |
Společnost | Potravinářská komora České republiky Počernická 96/272 108 03 Praha 10 - Malešice Česká republika |
Požadavky na složení | |
Povinné složky |
|
Přípustné složky |
|
Nepřípustné složky | Látky zvýrazňující chuť a vůni, konzervanty, barviva |
Technologický postup |
|
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Kousky masa a zelí se šťávou. |
Vůně a chuť | Po vepřovém masu a zelí, mírně kyselá. |
Konzistence | Zelí a maso měkké. |
Nadstandardní parametry | Vysoký obsah zelí a vepřového masa, nepřítomnost zvýrazňovačů chuti. |
Rozhodčí metody | Měření hmotnosti obsahu vážením, kontrola slanosti chemickou analýzou. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 18.10.2018 15:25:38 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 18.10.2018 15:25:38 |
Změnil | Jakub Rainisch |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |