Mléčná krmná směs pro telata
Název | Hodnota |
---|---|
Číslo cechovní normy | 2019-10-14-0451 |
Zařazení dle legislativy | Krmiva |
Zadavatel normy | |
Společnost | Spolek pro komodity a krmiva Opletalova 4 11000 Praha Česká republika |
Navrhovatel normy | |
Společnost | Spolek pro komodity a krmiva Opletalova 4 11000 Praha Česká republika |
Požadavky na složení | |
Povinné složky | sušená syrovátka, sušená tukovaná syrovátka, sušené odtučněné mléko, minerálně-vitaminový premix |
Přípustné složky | sušené podmáslí, sušené plnotučné mléko, delaktozovaná syrovátka, maltodextriny, modifikované škroby, sójový proteinový koncentrát, pšeničný gluten hydrolyzovaný |
Nepřípustné složky | Krmné suroviny, které nejsou uvedeny v Nařízení EP č. 2017/1017 v aktuálním znění (Katalog krmných surovin) nebo v Rejstříku krmných surovin |
Technologický postup |
|
Senzorické požadavky | |
Vzhled | tvar typický pro daný výrobek, obvykle forma jemného prášku velmi dobře rozpustného ve vodě barva bílá krémová |
Vůně a chuť | typická po mléčných surovinách, bez cizích pachů a chutí |
Konzistence | v suchém stavu prášek s dobrou sypností, v rozpuštěném stavu nápoj s minimální sedimentací |
Nadstandardní parametry | Obsahuje-li sójový proteinový koncentrát, surovina pro jeho výrobu byla získána v souladu s principy SSG |
Rozhodčí metody | Rozbor složení; senzorické hodnocení; v případě sporu bude jako rozhodčí metoda uplatňována metoda podle Nařízení komise č. 152/2009 v aktuálním znění |
Uživatel | |
Vytvořeno | 24.06.2020 13:46:21 |
Vytvořil | Josef Svoboda |
Změněno | 24.06.2020 13:46:21 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |