Tisk
Kečup
Název | Hodnota |
---|---|
Číslo cechovní normy | 2016-03-21-0116 |
Zařazení dle legislativy | Ovoce, zelenina, houby, skořápkové plody a výrobky z nich - zpracovaná zelenina - protlaky |
Zadavatel normy | |
Společnost | Potravinářská komora České republiky Počernická 96/272 108 03 Praha 10 - Malešice Česká republika |
Požadavky na složení | |
Povinné složky |
|
Přípustné složky |
|
Nepřípustné složky |
|
Technologický postup |
|
Senzorické požadavky | |
Vzhled | stejnorodá hmota, částečně oddělené tekutina není na závadu |
Vůně a chuť | chuť: po rajčatech, sladkokyselá, bez cizích příchutí vůně: po rajčatech, octu a koření, bez cizích pachů |
Konzistence | kašovitá |
Nadstandardní parametry |
|
Rozhodčí metody | Měření refraktometrické sušiny refraktometrem, v případě sporu bude jako rozhodčí metoda uplatňována metoda, kterou uznávají a používají dozorové orgány České republiky tj. Státní veterinární správa a Státní zemědělská a potravinářská inspekce. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 15.12.2017 11:52:15 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 15.12.2017 11:52:15 |
Změnil | Jakub Rainisch |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |