Tisk
Cukrářská poleva extra tmavá
Název | Hodnota |
---|---|
Číslo cechovní normy | 2016-06-09-0154 |
Zařazení dle legislativy | Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - tekuté výrobky z cukru |
Zadavatel normy | |
Společnost | Potravinářská komora České republiky Počernická 96/272 108 03 Praha 10 - Malešice Česká republika |
Požadavky na složení | |
Povinné složky |
|
Přípustné složky |
|
Nepřípustné složky |
|
Technologický postup | Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování. |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | vzhled: lesklá, hladká, v různých tvarech, barva: tmavě hnědá |
Vůně a chuť | příjemně kakaová, bez cizích chutí a vůní |
Konzistence | tvrdá s ostrým lomem |
Nadstandardní parametry | Minimální obsah kakaového prášku 11 %, Maximální obsah tuku 40 % |
Rozhodčí metody | Stanovení obsahu celkového tuku ČSN 56 0130-6., ČSN ISO 12966 Analýza methylesterů mastných kyselin GC, v případě sporu bude jako rozhodčí metoda uplatňována metoda, kterou uznávají a používají dozorové orgány České republiky. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 15.12.2017 12:03:06 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 15.12.2017 12:03:06 |
Změnil | Jakub Rainisch |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |