Tisk
Celozrnný chléb
Název | Hodnota |
---|---|
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0320 |
Zařazení dle legislativy | Obiloviny a výrobky z nich - pekařské výrobky - chléb |
Zadavatel normy | |
Společnost | Svaz pekařů a cukrářů v České republice, z. s. Drahobejlova 2215/6 190 00 Praha 9 Česká republika |
Požadavky na složení | |
Povinné složky |
|
Přípustné složky | TĚSTO:
POSYPY A OBALY:
|
Nepřípustné složky | přídatné látky jiné než kyselina askorbová nebo její přírodní zdroje (např. acerola). |
Technologický postup |
|
Senzorické požadavky | |
Vzhled |
|
Vůně a chuť | Typická chlebová, po použitých složkách; při použití kvasu nakyslá; bez cizích příchutí a pachů. |
Konzistence |
|
Nadstandardní parametry |
|
Rozhodčí metody | hmotnost; senzorické hodnocení; v případě sporu bude jako rozhodčí metoda uplatňována metoda, kterou uznávají a používají dozorové orgány České |
Uživatel | |
Vytvořeno | 03.01.2020 08:47:38 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 03.01.2020 08:47:38 |
Změnil | Jakub Rainisch |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |